Tandartspraktijk Oosterhout

Tel: 024 - 348 00 20

default_img.jpg

KNMT Nieuws

  1. Per 6 januari 2020 gaat de accreditatie van bij- en nascholing van tandartsspecialisten digitaal, via het online systeem van PE-online. Kaakchirurgen en orthodontisten houden online behaalde nascholingspunten en overige activiteiten bij voor aanvraag tot herregistratie. De NVMKA en NVvO zorgen voor digitale accreditatie.
  2. Volgende week spreekt de Tweede Kamer met minister Bruins (VWS) over de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza). Deze nieuwe wet vervangt de bestaande Wet toelating zorginstellingen (WTZi) en regelt aan welke eisen zorgaanbieders moeten voldoen voordat ze zorg mogen verlenen. De KNMT maakt zich grote zorgen over de impact van deze wet en heeft er de afgelopen jaren samen met andere eerstelijnsorganisaties (LHV, KNGF, InEen, KNMP, LVVP en KNOV) meermaals bezwaar tegen gemaakt.
  3. KNMT Ledenservice heeft recent meerdere meldingen gekregen van leden die benadeeld zijn door bedrijven die zich voordoen als vacaturebemiddelaars. Ze bieden aan medewerkers te zoeken tegen een vergoeding. Deze vergoeding wordt in rekening gebracht, maar met geschikte kandidaten komt het wervings- en selectiebureau niet.
  4. Studenten tandheelkunde weten vaak niet wat er allemaal op hen afkomt als ze na hun afstuderen gaan werken als tandarts. Om hen op weg te helpen, is er de Dental Management Game (DMG), die dit jaar voor de 23e keer werd georganiseerd. 
  5. Dat je als tandarts extra scholing nodig hebt om Conebeam CT-opnamen te mogen maken en beoordelen is algemeen bekend. Maar dat er ook scholing vereist is voor het verwijzen om deze scans te laten maken, dát weten veel tandartsen niet. 

tandarts oosterhout tand

Onze openingstijden

maandag: 08.00 - 17.00 uur
dinsdag: 08.00 - 17.00 uur
woensdag: 08.00 - 17.00 uur
donderdag: 08.00 - 17.00 uur

Adresgegevens

Tandartspraktijk Oosterhout
A.B.C. Suermondt en S. van Riel (tandartsen)
Jonagoldstraat 5
6515 EM Nijmegen
Tel: 024-3480020